Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Ευχαριστω πολυ την Σταυρουλα Τριαντη απο το(Χειροποιητα κερια) για το ομορφο βραβειο που μου χαρισε.....

  1. Οι κανονες ειναι..    1.Αναρτω το βραβειο..    2.Ευχαριστω το προσωπο που μου το χαρισε..   3.Λεω 7 τυχαια πραγματα για τν εαυτο μου..   4.Αναφερω τους κανονες..   5.Το χαριζω σε 7 ιστολογια                                                 Λοιπον   7 πραγματα για μενα.......1.Αισιοδοξη.2.Δημιουργικη.3.Πησματαρα.4.Καλοκαρδη.5.Λιγο νευρικη.6.Ανιπομονη.7.Εμπιστη..                                                                  Το βραβειο με την σειρα μου το χαριζω... 1. http://magdaliniodiaxeiros.blogspot.gr/  2.http://boobookaki.blogspot.gr/    3. http://nandia-eKp.blogspot.com       4  http://Kantomagapi.blogsot.com/   5.  http://diaxirosxrysa.blogsot.gr/      6.http://www.dimiourgiesvasos.blogspot.gr/     7.  http://basilikis-art.blogsot.gr/                                                                                                                             

10 σχόλια:

  1. veronika μου καλησπέρα,σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο είναι πολύ όμορφο η αλήθεια είναι οτι κ εγω είχα σκοπό να σου δώσω βραβειάκι, την επόμενη φορά. Πολλά φιλάκια κ περιμένω να δω κ νέες σου δημιουργίες καληνύχτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kalispera Vaso mou,na sai kala.Kalo xeimwna kiolas k kales dimiourgies.filakia polla

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα Βερονικα!
    Σε ευχαριστω για το βραβειο!
    Πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα Βερόνικα από τήν όμορφη Αράχωβα!Πολύ όμορφες οι δημιουργίες σου!Θά ήθελα νά τά λέμε!Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου Βερόνικα!...σ`ευχαριστώ πολύ για το βραβείο!...Αν και καθυστερημένα...μου ξέφυγε....σήμερα το εντόπισα...Εύχομαι τα καλύτερα για το blog σου!
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου Βερόνικα!! Συγχαρητήρια για το βραβειάκι σου! Ευχαριστώ πάρα πολύ που το χαρίζεις στο μικρό μου μπλοκοσπιτάκι, με έκανες πολύ χαρούμενη! Καθυστέρησα λίγο αλλά ευτυχώς δεν το ξέχασα! Πάω να το βάλω στο σπιτάκι μου! Πολλά πολλά φιλούθκια και καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή